Lidmaatschap

 
Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. 
Sluit u ook aan bij NRK Bouw en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.

  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby/Belangenbehartiging
Informatie

 

Ga snel naar:

 
 

 

CIRCO Track circulaire kunststoffen in woningen

Op 30 oktober, 13 november en 26 november wordt de CIRCO Track circulaire kunststoffen in woningen georganiseerd. In gebouwen worden volop kunststofproducten toegepast, zoals buizen, isolatie, kozijnen, gevelbekleding, dakbedekking en de verpakkingen daarvan. Die producten leveren grote voordelen op voor het comfort en de isolatie van woningen en bieden gebruiksgemak tegen lage kosten. Helaas zijn de meeste kunststof producten en verpakkingen nog niet ontworpen met het oog op slim en veilig hergebruik of recycling. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen.

Tijdens deze CIRCO Track gaan we aan de slag om circulaire business te ontwikkelen en word je op weg geholpen in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heb je zowel een lange termijn visie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen. Lees meer en aanmelden.

CIRCO biedt een driedaags ontwikkeltraject aan in samenwerking met P>Act (Oost NLInnovation Quarter), PioneeringCirkelstad, en Polymer Science Park. Doel is om ketenpartners bij elkaar te brengen en vanuit ieders eigen positie en businesscase op weg te helpen en kennis op te doen van circulair ondernemen en circulair design. Zo ontdekken we samen nieuwe kansen en zetten we circulaire business in gang.

Voor wie?
Deze CIRCO Track is bedoeld om woningbouwcorporaties te helpen om het kunststof in de bouwprocessen (nieuwbouw, renovatie, sloop) circulair te maken door dit expliciet op te nemen in bijvoorbeeld aanbestedingsdocumenten.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Bouw

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Bouw 2021